Slagerij Spaans, van alle markten thuis

In het bloeiende Ugchelen vind je Slagerij Spaans, het rijk van meesterslager Hans-Peter Spaans. Kom binnen en ontdek onze passie voor superieur vlees, allemaal bereid door ons gespecialiseerde en gastvrije team. Ons werk is nog echt een ambacht en dat zie, voel en proef je aan alles. En omdat we zo van ons vak houden delen we dat met veel liefde met iedereen die door onze deuren komt.

Als meesterslager zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in vers vlees van de hoogste kwaliteit; van rund en lam tot wild en gevogelte. Echter, Slagerij Spaans gaat verder dan dat: we bieden smaakvolle charcuterie en vleeswaar, een dry-aged kast vol heerlijke vleessoorten en zelfs verse maaltijden. Daarnaast hebben we samen met Wijnkoperij Henri Bloem ook heerlijke bijpassende wijnen aan.

Slagerij Spaans is een speciaalzaak die nog echt speciaal is. Je vindt vleeswaren bereid volgens de modernste technieken en tegelijkertijd een enthousiast team dat bezig is met elke stap van ons producten, van weide tot bord. We adviseren, enthousiasmeren en demonstreren met liefde en een lach.

Bij Slagerij Spaans vind je de kwaliteit van vroeger, met de vakkundigheid van nu.

Alles uit de wei of het bos

Het allerbeste vlees komt van de beste dieren. Dieren die zijn grootgebracht met liefde in de weide, of een natuurlijk lang leven hebben gehad in het bos. Daarom kiezen wij al ons vlees met de grootste zorg uit, want alleen dan weten we dat we onze klanten het beste bieden.

Ons rundvlees komt van een lokale producent uit Oene, ons varkensvlees uit Putten en Wijhe en wild bieden we alleen in het seizoen, zodat je zeker bent dat het vers en uiterst smaakvol is. Vervolgens bereiden we al onze producten zelf, vlees van de hand van onze meesterslager.

Alles uit de wei of het bos

Het allerbeste vlees komt van de beste dieren. Dieren die zijn grootgebracht met liefde in de weide, of een natuurlijk lang leven hebben gehad in het bos. Daarom kiezen wij al ons vlees met de grootste zorg uit, want alleen dan weten we dat we onze klanten het beste bieden.

Ons rundvlees komt van een lokale producent uit Oene, ons varkensvlees uit Putten en Wijhe en wild bieden we alleen in het seizoen, zodat je zeker bent dat het vers en uiterst smaakvol is. Vervolgens bereiden we al onze producten zelf, vlees van de hand van onze meesterslager.

De winkel

Onze winkel is ons kroondomein, onze trots – het is daar dat we onze ambacht uitoefenen en waar we klanten ontvangen. Het zijn de twee dingen die we het allerliefst doen: prachtige producten bereiden en onze liefde voor het vak delen.

In onze winkel is iedereen welkom, van de hobbykok tot de professionele chef. Ook wanneer je nog niets weet van de wondere wereld van hoge kwaliteits vleesproducten staan onze deuren voor je open. We vertellen je er graag alles over, dus zorg dat je geen haast hebt en kom langs in Ugchelen.

Wat klanten zeggen

Bij Slagerij Spaans staat ambacht voorop, altijd goed advies van Hans-Peter en zijn collega’s. Van mooie stukken rund voor op de BBQ tot specialiteiten van de Meesterslager zelf. Een aanwinst voor Apeldoorn e.o.

Marc Steunenberg, Apeldoorn

Ik werk graag met lokale eerlijke producten en ik ben dan ook trots op de samenwerking die we hebben met Meesterslager Hans-Peter Spaans. Altijd vers gesneden en qua smaak onnavolgbaar, mijn gasten komen er echt voor terug en ik ben erg trots op mijn broodjes en borrelplanken.

Hetty ten Hove, eigenaresse Huize Bloem, Lieren

Demonstraties

Hoe kunnen we nou nog beter onze ambacht met je delen dan een live demonstratie? Meesterslager Hans-Peter Slager neemt je mee door zijn hele proces en aan het einde is er natuurlijk plek om onze prachtige producten te proeven.

Hoewel je elke dag welkom bent in de winkel om onze ambacht te komen proeven, zijn de mogelijkheden voor demonstraties beperkt. Toch kijken we met liefde wat we voor je kunnen betekenen, dus neem vooral contact met ons op.

Contact

Wil je producten bestellen of heb je een vraag? Neem contact op.